2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Üniversitemiz Enstitülerinin TEZLİ YÜKSEK LİSANS programlarına başvurmak istedikleri halde, söz konusu programların başvuru şartları arasında yer alan YABANCI DİL puanı şartını, sınavlara Koronavirüs küresel salgını dolayısıyla katılamadıkları için sağlayamayan adaylara yönelik olarak, Ankara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliğinin Tezli Yüksek Lisans Programı’nın ” Başvuru ve kabul’ünü düzenleyen 12. maddesinin 3. fıkrası gereğince  Üniversitemiz Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından 21 OCAK 2021 Perşembe günü saat 14:00’da çevirimiçi(online) olarak İngilizce Yabancı Dil sınavı Düzenlenecektir.

Sınava katılmak isteyen adayların 20 OCAK 2021 Çarşamba günü saat 16:00’a kadar aşağıda istenen bilgilerle birlikte yabdil.ankara.edu.tr adresine online olarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Saat 16:00’dan sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

İstenen Belgeler
-Adı Soyadı