AKADEMİK PERSONEL

nmeric-294x300 Doç. Dr. Niyazi MERİÇ (Enstitü Müdürü)Lise öğrenimini 1979 yılında İstanbul Kabataş Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nde yapmıştır. (1986) Akademik kariyerine 1986 yılında Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 Foto_OB Yrd. Doç. Dr. Özlem BİRGÜL (Enstitü Müdür Yardımcısı)Lise öğrenimini 1991 yılında TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (1995) Akademik kariyerine 1995 yılında ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 haluk yücel Prof.  Dr. Haluk YÜCELLise öğrenimini 1976 yılında Çankaya Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (1981) Akademik kariyerine 1983 yılında Gazi Üniversitesi Fizik Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 g_cakal Yrd. Doç. Dr. Gaye Özgür ÇAKALLise öğrenimini 1991 yılında TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (1995) Akademik kariyerine 1997 yılında ODTÜ Kimya Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır..

DERS VEREN VE DANIŞMAN ÖĞRETİM ÜYELERİ

prof-dr-gunes-tanir Prof. Dr. Ayşe Güneş TANIRLise öğrenimini 1970 yılında Ankara Kız Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Yüksek Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır..(1975)
Prof. Dr. Ayşe HİÇSÖNMEZLise öğrenimini 1984 yılında Ankara Deneme Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. (1991) Akademik kariyerine 1992 yılında Ankara Onkoloji Hastanesi’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
Prof. Dr. Enver BULURAkademik kariyerine 1988 yılında ODTÜ Fizik Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
Prof. Dr. Özlem KÜÇÜKLise öğrenimini 1986 yılında TEFEV Özel Tevfik Fikret Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde yapmıştır. (1992) Akademik kariyerine 1992 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Nükleer Tıp Anabilim Dalı’nda araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 b_dirican Doç. Dr. Bahar DİRİCANYüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Yüksek Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (1977) Akademik kariyerine 1980 yılında Selçuk Üniversitesi Fizik Bölümü’nde  araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 t_olgar Doç. Dr. Turan OLĞARYüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (1997) Akademik kariyerine 1999 yılında Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
Yrd. Doç. Dr. Burak BİLECENOĞLULise öğrenimini 1994 yılında TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini  Ankara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde yapmıştır. (1999)

UZMAN

akurt1 Uzman Asena YALÇINYüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (2006) Akademik kariyerine 2009 yılında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde uzman olarak başlamıştır.
 skaya2 Uzman Şule KAYA KELEŞLise öğrenimini 2002 yılında Polatlı Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (2006) Akademik kariyerine 2010 yılında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde uzman olarak başlamıştır.

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

s_yuksel Araştırma Görevlisi Şölen YÜKSELLise öğrenimini 2002 yılında Süleyman Demirel Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (2007) Akademik kariyerine 2007 yılında Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 euyar2-150x150 Araştırma Görevlisi Esra UYARYüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Bölümü’nde yapmıştır. (2007) Akademik kariyerine 2011 yılında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.
 egulluoglu Araştırma Görevlisi Emre GÜLLÜOĞLULise öğrenimini 2004 yılında Ayrancı Yabancı Dil Ağırlıklı Lise’de tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde yapmıştır. (2010) Akademik kariyerine 2011 yılında Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde araştırma görevlisi olarak başlamıştır.

İDARİ PERSONEL

atik Kezban Songül ATİK (Enstitü Sekreteri)1967 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’ndeki  görevine  2007 yılında başladı.
 fcaliskan Fethiye ÇALIŞKAN (Özel Kalem ve Yazı İşleri)Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’ndeki  görevine  2012 yılında başladı.
 haydogdu Hülya AYDOĞDU (Özel Kalem ve Yazı İşleri) Kahramanmaraş’ta doğdu. Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’ndeki  görevine  2011 yılında başladı.

syurdakul Serpil YURDAKUL (Mali İşler ve Öğrenci İşleri)1975 yılında Ankara’da doğdu. Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’ndeki  görevine  2009 yılında başladı.

TEKNİK EKİP

kral Aytaç BARIŞYüksek öğrenimini  2008 yılında Ankara Üniversitesi Fizik Mühendisliği Bölümü’nde tamamlamıştır.
 rkurt-129x125 Rufiyet KURTYüksek öğrenimini  2000 yılında Ankara Üniversitesi Kimya Bölümü’nde tamamlamıştır.
 A 001 Alptuğ Özer YÜKSELLise öğrenimini 2003 yılında Aydın Efeler Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini  Gazi Üniversitesi Fizik Bölümü’nde yapmıştır  (2009)
Eren ŞAHİNERLise öğrenimini 2003 yılında Binnaz Rıdvan Ege Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimini  Ankara Üniversitesi Fizik Bölümü’nde yapmıştır  (2007)