Ankara Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü’nde staj yapmak isteyen öğrenciler 12 – 22 Nisan 2021 tarihleri arasında, hangi tarihler arasında staj yapmak istediklerini ve iletişim bilgilerini içeren bir dilekçe ve transkriptleri ile birlikte enstitümüzün elektronik posta adresine (nukbile@ankara.edu.tr ) ilgili dökümanları iletmeleri gerekmektedir.

Başvuru için, Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencilerinden “Nükleer Fizik” dersini alarak başarılı olanlar değerlendirmeye alınacaktır. Kabul edilen öğrenciler başvuru tarihi bitiminden itibaren bir hafta içerisinde açıklanacaktır.  Kabul edilen öğrenci sayısı laboratuvarlarımızın çalışma durumuna göre 5 kişilik kontenjan ile sınırlıdır.

Soru ve detaylı bilgi için öğrenci işleri birimi ile iletişime geçilebilecektir.

Saygılarımızla,

Nükleer Bilimler Enstitüsü Müdürlüğü